echipa

Dr. Roxana Ștefan

Medic Stomatolog & Director Medical

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Carol Davila București. Specializată în Protetică Digitală, Stomatologie Generală şi Stomatologie asistată de Laser. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Protetică Dentară, Stomatologie Generală.

Dr. Silvana Ștefan-Duțu

Medic rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Titu Maiorescu București. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Ortodonție și Stomatologie Generală. Specializată în Ortodonție și Stomatologie asistată de Laser.

Dr. Alexandru Lența

Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Carol Davila București. Specializat în Chirurgie Orală, Implantologie avansată, intervenții Dinți Ficși în 24H – Fast&Fixed, All-on-6, All-on-4, sinus lifting și adiții osoase. Expert în protetică avansată pe implanturi. Vicepreședinte și trainer Asociația Stomatologilor Specializați în Chirurgie Orală și Implantologie.

Dr. Ștefan Rotaru

Medic specialist Endodonție la Microscop

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Carol Davila București. Specializat în Endodonție și Stomatologie Generală. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Endodonție, Endodonție la Microscop, Stomatologie Generală.
Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Carol Davila București. Specializată în Ortodonție copii și adulți, Aparate mobile, Aparate Clear Aligner. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Ortodonție, Clear Aligner, Aparate mobile.

Dr. sorin hâncu

Medic specialist Protetică Dentară & Estetică Dentară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Nicolae Testemițanu Chișinău. Specializat în Protetică Dentară și Estetică Dentară, Protetică Digitală și Ocluzologie. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Protetică Dentară, Stomatologie Generală.

Dr. Mihaela Duțu

Medic specialist Estetică Facială, Dermatologie, Dermatologie Corectivă

A absolvit Facultatea de Medicină Generală – Carol Davila București. Specializată în Dermatologie, Dermatologie Corectivă și Estetică Facială. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Dermatologie, Dermatologie Corectivă, Estetică Facială.

Dr. MAHDI SALAM

Medic specialist Protetică Dentară & Estetică Dentară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Carol Davila București. Specializat în Protetică Dentară și Estetică Dentară, Protetică Digitală, Ocluzologie și Stomatologie Generală. Doctorand în cadrul UMFCD. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Protetică Dentară, Stomatologie Generală.

DR. ION BUCIOC

Medic specialist Parodontologie & Estetică Dentară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Lucian Blaga Sibiu. Specializată în Parodontologie, Stomatologie Generală și Terapie parodontală cu Laser. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Parodontologie, Stomatologie Generală.

DR. ROBERT TEODORESCU

Medic stomatolog competențe în Protetică Dentară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară – Titu Maiorescu București. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Protetică Dentară, Stomatologie Generală.

Dr. Antonia Badea

Medic rezident Stomatologie Generală

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară –Lucian Blaga Sibiu. Participare constantă la cursuri și congrese naționale și internaționale – Stomatologie Generală și Protetică Dentară.

De ce suntem printre cei mai buni?

Devotați. Suntem devotați tratării dinților și a oamenilor. Facem totul fără compromisuri și la cele mai înalte standard. Suntem devotați meseriei, iar perfecționarea noastră nu se oprește niciodată, astfel participăm constant la cursuri și congrese naționale și internaționale.

Hotărâți. Suntem hotărâți să găsim soluția optima pentru tine. Lucrăm în echipă pentru a oferi fiecărui pacient planul de tratament personalizat, benefic pentru tine. Suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare, să explicăm fiecare procedură și să facem față la orice provocare pe care sănătatea orală ne-o pune.

Calitate. Suntem o echipă de specialiști. Folosim numai tehnologie nouă, modernă și de calitate pentru a susține cu succes serviciile valoroase pe care le oferim.

Dental House Clinic

Suntem mândri de faptul că la Dental House Clinic, am creat un sistem integrat, benefic pentru dumneavoastră și gândit pentru a vă salva timpul, atât de prețios în zilele noastre. Am reunit o echipă de medici specialiști în domenii precum protetică, chirurgie și implantologie, ortodonție, estetică dentară, endodonție, stomatologie generală și parodontologie, iar alături de echipă noastră de tehnică dentară, vom găsi cea mai bună soluție. Astfel, veți găsi într-un singur loc toate facilitățile pentru a vă rezolva problemele dentare. Profesionalismul și dedicarea de care dăm dovadă se reflectă în rezultatele pe care le obținem în urma fiecărui tratament efectuat. Întotdeauna găsim cele mai viabile soluții și ne dorim ce e mai bine pentru pacienții noștri.

Ce spun pacienții noștri?

Pe lângă zâmbete, ne-au și lăudat!
Echipa a dat dovada mereu de profesionalism, amabilitate si punctualitate, iar igiena si curățenia din clinica este de lăudat. Pot sa spun ca am fost surprins intr-un mod foarte plăcut. Sunt foarte mulțumit de servicile stomatologice oferite de aceasta clinica si de servicile de foarte bună calitate si echipamente de ultima generație. Recomand Dental House Clinic. Succes în continuare! Nota 10++++
Relu Constantin
Profesionalismul personalului, serviciile stomatologice de înaltă calitate, încrederea pe care am primit-o, m-au convins să dispun de sistemul Fast&Fixed la această clinică. Sunt foarte încântat de rezultate și profund recunoscător acestor oameni cu mâini de aur. Recomand cu încredere!
Mihai Diaconescu
Oamenii care lucrează aici sunt foarte atenți, discuta deschis și oferă detalii despre problemele pacientului... Este important, deși eram, cred, ultima pacienta astazi, nu mi s-a lăsat impresia de graba, dimpotrivă, am stat atât cât a fost nevoie sa rezolvam problema, am și discutat, dna dr m-a lămurit cu anumite aspecte. Asadar, chiar intenționez sa revin și sa rezolv în aceasta clinica toată problemele pe care le am.
Diana Ioana Preduşel
Această clinica mi-a schimbat viata printr-un tratament care nu credeam ca se va putea realiza. Dupa o parodontoză avansata mi-am pierdut multi dinti. Dar am dat peste o echipa extraordinara. Nici nu am simtit operatia, fara durere, m-am vindecat repede. Vă multumesc!
Otilia Badescu
Recomand cu toată convingerea această nouă Clinică deoarece oferă servicii de o calitate superioară iar calitatea umană a medicilor este ireproșabilă! Totodată vreau să mai precizez că in această nouă Clinică am constatat prezența unui echipament tehnic de ultimă generație și a unor tehnici de tratare noi și moderne pe care nu le-am întâlnit în multe clinici din București! Așadar, recomand cu toată responsabilitatea Dental House și vă garantez că veți fi plăcut surprinși, revenind oricând cu plăcere pentru rezolvarea problemelor dentare! Sunt pacientul acestei Clinici unde mi-am rezolvat probleme complexe chirurgicale și de ortodonție. Recomand cu drag!
Adrian Badarica