Dinţi Ficşi în 24 ore

Porți proteză dentară mobilă? Ți-ai pierdut toți dinții sau aproape toți dinții?

La Dental House Clinic ai Dinți Ficși în 24H

-viața ta socială va fi îmbunătățită

-dantura ta va fi sănătoasă

-stima de sine va crește considerabil

-vei consuma orice aliment

-te vei putea bucura de zâmbete fără restricții

Dinţi Ficşi în 24 de ore la Dental House Clinic

Prin acest sistem modern tu vei căpăta o dantură fixă în 24 de ore. Această procedură este minim invazivă, cu un număr mai mic de incizii și de implanturi decât în varianta clasică. O singură zi, o singură intervenție chirurgicală și beneficiezi de un zâmbet perfect! Vino la Dental House Clinic pentru un plan de tratament adecvat ție și alege să zâmbești mai mult și mai bine!

Recapătă-ţi zâmbetul în doar 24 ore

Dental House Clinic vine cu o soluție rapidă pentru pacienții care poartă proteze mobile sau pentru cei care și-au pierdut toți dinții sau aproape toți dinții: DINȚI FICȘI în 24H cu ajutorul implanturilor și sistemelor speciale. Sistemul revoluționar de implanturi permite folosirea unui număr mai mic de implanturi – 4 implanturi la mandibulă sau 6 la maxilar – față de soluția clasică ce constă în inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcadă. Pentru acești pacienți este ideal acest sistem deoarece:

– beneficiază doar într-o singură zi atât de intervenția chirurgicală de inserare a implanturilor, cât și de fixarea lucrării protetice;

– procedura este minim invazivă;

– evită procedurile complicate şi dureroase de adiţie osoasă;

– evită proteza mobilă foarte greu de adaptat și suportat de către pacienți;

– mai ieftin

– restaurarea danturii prin acest sistem inovator este mult mai ieftină decât inserarea implantului dentar clasic;

– pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie;

– are o garanție pe termen lung.

Tehnologia 3D CAD/CAM

Proteza Dentară Fixă

De ce procedeul “Dinţi Ficşi în 24 ORE”este mai eficient?

Intervenția chirurgicală de inserare a implanturilor și fixarea lucrării protetice în aceeasi zi

Două dintre implanturi se inserează în poziție oblică, ceea ce le permite să susțină forțele masticatorii mari care apar în zona dinților laterali

Garanție îndelungată și certificat de asumare a calității

Costuri reduse

Nu vor apărea dureri sau complicaţii

Design diferit, spirele acestora asigurând o mai bună stabilitate

Ce spun pacienții noștri?

Pe lângă zâmbete, ne-au și lăudat!
Echipa a dat dovada mereu de profesionalism, amabilitate si punctualitate, iar igiena si curățenia din clinica este de lăudat. Pot sa spun ca am fost surprins intr-un mod foarte plăcut. Sunt foarte mulțumit de servicile stomatologice oferite de aceasta clinica si de servicile de foarte bună calitate si echipamente de ultima generație. Recomand Dental House Clinic. Succes în continuare! Nota 10++++
Relu Constantin
Profesionalismul personalului, serviciile stomatologice de înaltă calitate, încrederea pe care am primit-o, m-au convins să dispun de sistemul Fast&Fixed la această clinică. Sunt foarte încântat de rezultate și profund recunoscător acestor oameni cu mâini de aur. Recomand cu încredere!
Mihai Diaconescu
Oamenii care lucrează aici sunt foarte atenți, discuta deschis și oferă detalii despre problemele pacientului... Este important, deși eram, cred, ultima pacienta astazi, nu mi s-a lăsat impresia de graba, dimpotrivă, am stat atât cât a fost nevoie sa rezolvam problema, am și discutat, dna dr m-a lămurit cu anumite aspecte. Asadar, chiar intenționez sa revin și sa rezolv în aceasta clinica toată problemele pe care le am.
Diana Ioana Preduşel
Această clinica mi-a schimbat viata printr-un tratament care nu credeam ca se va putea realiza. Dupa o parodontoză avansata mi-am pierdut multi dinti. Dar am dat peste o echipa extraordinara. Nici nu am simtit operatia, fara durere, m-am vindecat repede. Vă multumesc!
Otilia Badescu
Recomand cu toată convingerea această nouă Clinică deoarece oferă servicii de o calitate superioară iar calitatea umană a medicilor este ireproșabilă! Totodată vreau să mai precizez că in această nouă Clinică am constatat prezența unui echipament tehnic de ultimă generație și a unor tehnici de tratare noi și moderne pe care nu le-am întâlnit în multe clinici din București! Așadar, recomand cu toată responsabilitatea Dental House și vă garantez că veți fi plăcut surprinși, revenind oricând cu plăcere pentru rezolvarea problemelor dentare! Sunt pacientul acestei Clinici unde mi-am rezolvat probleme complexe chirurgicale și de ortodonție. Recomand cu drag!
Adrian Badarica

Mai multe despre “Dinţi Ficşi în 24 ORE”

Etapa I

În cadrul primei consultații realizăm diagnosticarea printr-un examen radiologic și intraoral. Cu ajutorul acestora putem observa calitatea osului, poziția nervilor și a sinusurilor maxilare. Apoi, stabilim planul de tratament, estimăm timpul de lucru și costurile exacte.

Etapa II

În prima fază (chirurgicală) realizăm extracțiile dentare (dacă este cazul) și inserăm implanturile în os și realizăm posibilele adiții osoase necesare. În a doua fază (protetică provizorie) modelăm și frezăm 3D CAD/CAM lucrarea protetică fixă provizorie, iar în mai puțin de 24 de ore de la intervenție, aceasta va fi fixată pe implanturi.

Etapa III

După perioada de vindecare și osteointegrare a implanturilor (aproximativ 4-6 luni), lucrarea provizorie va fi înlocuită cu lucrarea fixă definitivă. Aceasta poate fi realizată din diverse tipuri de material: zirconiu, ceramică presată, compozit.

De ce să alegi Dental House Clinic?

Vei fi operat de un medic specialist în chirurgie dento-alveolară

Vei beneficia de terapii cu Laser pentru accelerarea vindecării şi stimularea integrării implanturilor

Vei fi printre sutele de cazuri de succes ale noastre

Nu te costă nimic, doar timpul tău, consultația fiind gratuită

Nu doare! Tehnicile anesteziei sunt mult îmbunătățite!

Vei beneficia de tratamente modern, realizate cu aparatură și tehnologii de ultimă generație

Vei avea parte de confort, singuranță și garanția reușitei tratamentului

Ai posibilitatea de a plăti tratamentul în rate

Oferim garanție îndelungată și certificat de asumare a calității

Vei primi gratuit medicația post-intervenție

De ce suntem printre cei mai buni?

Devotați. Suntem devotați tratării dinților și a oamenilor. Facem totul fără compromisuri și la cele mai înalte standard. Suntem devotați meseriei, iar perfecționarea noastră nu se oprește niciodată, astfel participăm constant la cursuri și congrese naționale și internaționale.

Hotărâți. Suntem hotărâți să găsim soluția optimă pentru tine. Lucrăm în echipă pentru a oferi fiecărui pacient planul de tratament personalizat, benefic pentru tine. Suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare, să explicăm fiecare procedură și să facem față la orice provocare pe care sănătatea orală ne-o pune.

Calitate. Suntem o echipă de specialiști. Folosim numai tehnologie nouă, modernă și de calitate pentru a susține cu succes serviciile valoroase pe care le oferim.

Artboard 1 copy 3Dental
Artboard 1 copyDental