Redeschidere pe 15 Mai 2020

Dragi pacienți,

Redeschidem clinica stomatologică Dental House Clinic. Ne revedem începând cu data de 15 mai, la două luni de la suspendarea temporară a activității, în noi condiții, de siguranță maximă pentru pacienți și personalul clinicii. Noul virus a impus standarde pe care trebuie să le respectăm astfel încât să împiedicăm contractarea și răspândirea lui. Veți vedea schimbări în triaj, consultații, intervenții și proceduri, însă nu veți vedea schimbări și în costuri.

Am stabilit noi protocoale pentru sănătatea dumneavoastră și vrem să vă punem la curent cu ele:

• Dacă vă simțiți rău și aveți simptome precum tuse, febră peste 37 de grade Celsius, durere în gât, probleme cu mirosul și gustul, mai bine rămâneți acasă și luați legătura cu medicul de familie. Nu uitați să ne anunțați telefonic.
• Vă rugăm să purtați mască de protecție (care să vă acopere nasul și gura).
• Încercați să ajungeți la ora programării, nu mai devreme, nu mai târziu, astfel încât să nu fiți în situația de a aștepta.
• Vă rugăm să veniți neînsoțiți în clinică. Din motive de siguranță, păstrăm cât mai puține persoane în interior.
• Programările vor fi la distanță una de cealaltă, astfel încât să igienizăm spațiile și să le sterilizăm în permanență.
• Fluxul pacienților va fi diferit, astfel încât în spațiile din clinică să respectăm distanțele necesare.
• Tot personalul este instruit și va respecta măsurile de protecție, de asemenea va avea un nou echipament care să respecte standardele de igienă recomandate de autorități și Organizația Mondială a Sănătății.

Nu ezitați să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0749677677, dar și pe rețelele sociale. Suntem disponibili pentru toate solicitările pe care le aveți. Informarea, siguranța și sănătatea pacienților noștri sunt prioritare.

Vă asigurăm că nu percepem costuri suplimentare!

Vă mulțumim pentru încredere și abia așteptăm să ne revedem sănătoși la Dental House Clinic!

? General Magheru, nr. 36, Râmnicu Vâlcea
☎️ Telefon: 0749 677 677

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Articole Recente

×

Bună ziua! Pentru programare pentru un consult ne puteți scrie un mesaj sau sunați la 0749 677 677.

×